Bordány Nagyközség Önkormányzata 2016-ban meghirdeti a települési virágosítási és környezetszépítési versenyt. A verseny célja a település idegenforgalmi vonzerejének, a nagyközség virágfelületek növelése, a környezet gondozottságának, ápoltságának harmonikus, településképbe illő, természeti adottságokhoz alkalmazkodó kialakítása. Kiemelt cél továbbá nyilvánosságot és elismerést adni azon bordányi polgároknak, civil közösségeknek és vállalkozásoknak, akik közérdekű munkával szebbé, virágosabbá teszik közvetlen környezetüket.

A virágosítás és környezetszépítési verseny három kategóriában kerül meghirdetésre. Utcánként díjazzák a legvirágosabb házakat a szervezők, de a település legvirágosabb intézménye, valamint a legvirágosabb munkahely és vállalkozás is elismerésben részesül.

A verseny nevezési határideje július 4-e, hétfő. A nevezési lap letölthető a www.bordany.hu weboldalról, vagy közvetlenül kérhető és leadható a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultjánál is.

A verseny okleveleit, díjait szeptember 10-én, szombaton a IV. Kecskeversenyen és Helyi Ízek Fesztiválján adják át a Park téren!

viragos_bordany_2016_jelentkezesi_lap

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support