Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy a telente színi előadások szervezésére kerül sor településünkön. Most sem lesz ez másképp, hiszen az elmúlt időszak visszajelzései alapján a szervezők egy percig sem gondolkodtak azon, hogy folytassák a sokak által várt Bordányi Színházi Esték rendezvénysorozatot. „Ebben az évadban a korábbi tapasztalatokat figyelembe véve változtattunk a műsorszervezési stratégiánkon, hiszen csak két előadást tervezünk Bordányba, de ezekre az alkalmakra olyan társulatokat látunk vendégül, melyek az mellett, hogy könnyed, nevetéssel teli darabokat adnak elő országosan is ismert színészekkel lépnek fel a bordányi deszkákon” – monda el Kiss-Patik Péter alpolgármester, a rendezvény egyik szervezője.  Az első előadás pontos időpontja már ismert, december 19-én, hétfőn 18 órától a Bordányi Faluházban fog fellépni a budapesti FOGI Színház társulata, olyan ismert szereplőkkel, mint Nyertes Zsuzsa, Fodor Zsóka, Harsányi Gábor, Straub Dezső vagy Beleznay Endre! A Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép című darabot, hosszú évekig óriási sikerrel adták elő a budapesti Vidámszínpadon, most a bordányi közönség is helyben láthatja a két felvonásos komédiát. A történetről röviden:  Richard Wielly, a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy az ellenzék vezérszónokának titkárnőjével, a bájos Jenniferrel tölt egy romantikus délutánt az elegáns Westminster Hotelben. Ám hiába a gondos szervezés, Richard parlamenti titkárának, George Pigdennek odaadó gondoskodása, a délután rosszul kezdődik. Richard kétségbeesetten próbálja megoldani a rendkívüli szituációt, segítségül hívja Pigdent, ezzel valóságos hazugságlavinát indítva el. Mindketten egyre jobban belebonyolódnak a kínos helyzetbe.

A nem mindennapi eseményre november 2-án, szerdától kezdődik a jegyértékesítés a Bordányi Faluházban, nem árt majd igyekezni, hiszen már most nagy az érdeklődés a program kapcsán, remek családi-baráti eseménynek ígérkezik az est. A belépő árak egységesen 2.500 Ft-ba kerülnek majd, érvényes Bordány Kártyával rendelkező lakosok további 24% kedvezményben részesülnek, így kedvezményesen 1.900 Ft-os áron juthatnak hozzá a tikettekhez. A másik előadás szervezése is gőzerővel zajlik, erről is hamarosan be tudunk számolni Önöknek, várhatóan februárban, Valentin nap környékén kerül sor a következő előadásra a Faluházban. Találkozzunk tehát a színházi estéken!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support