Földtani kalandozások a Homokhátságon címmel tartott előadást hétfőn este a Faluház rendezvénytermében Szilágyi Gergely a bordányi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola földrajz-történelem szakos tanára.

Az ismeretterjesztő klub az általános iskola és a könyvtár közös kezdeményezésére indult útjára azzal a küldetéssel, hogy minél több érdeklődőt vonzva, havonta más-más helyi szakember előadásait hallgathassák meg a bordányiak a legkülönbözőbb témákban. A klub látogatása teljesen ingyenes, a program a téli esték színvonalas időtöltésének ígérkezik.

A november 21-ei első klubnapon Gergely tanár úr tartott nagyszerű és sikeres előadást, amelynek keretében a Mórahalmi járás, Bordány földrajzi helyzetét, földtanát járta körül számos helyi érdekességre hívva fel a résztvevők figyelmét. A kisfilmekkel, ábrákkal és fotókkal teletűzdelt előadást élvezettel hallgatták a jelenlévők, akik a programot beszélgetéssel, közös teázással zárták. A következő klub időpontjáról és témájáról mi is beszámolunk majd, hogy honlapunk lelkes olvasói se maradjanak le róla!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support