Az idén jubiláló rendezvénynek június 24-én is a bordányi Faluház árnyékos parkja adott helyet. A gyönyörű időnek köszönhetően sokan kilátogattak az eseményre. A klasszikus autós programok, mint az autós limbó, autó hi-fi, kipufogó hangnyomás és a felni kitartó verseny mellett, a szervezők néhány plusz programot is belecsempésztek a repertoárba. Két nagyon komolyan megépített Lada V8 és Lada VR6 Turbo spannolta fel a közönséget egy kis bemutatóval. Volt itt V8 hang, gumifüst, és persze repkedő gumi darabok is. A programelemek sorban követték egymást és természetesen látványosságból sem volt hiány. Az ebédszünetben mindenki találhatott magának valami finomságot a Retro Büfében. A szünetet követően AirRide show következett, ahol négy vállalkozó szellemű gépjármű tulajdonos mutatta be, kinek milyen rendszer van az autójában. A nézők találkozhattak mind tengelyenkénti, úgy kerekenkénti AirRide-al szerelt autócsodákkal egyaránt. Természetesen ezen programok közben a rendezvényen megjelent autósok nevezhettek a különböző versenyszámokba, illetve az autó szépségversenyre is. Top10 magyar és Top10 külföldi kategóriában mérték össze a szervezők a megjelent autókat, illetve több különdíj is gazdára talált. Egy nagyon jó “arzenált” sikerült felsorakoztatni a nézők legnagyobb örömére, ami nem csak a szervezők, hanem a kiállítók érdeme is volt. Érkeztek szép számmal Szerbiából és Romániából is. Délután 16:00 órakor a nagyszínpad fellépője volt az ATTLASZ /rapp összeállítással/ ezt az eredményhirdetés követte 17:30-kor, ahol a szervezők, köztük Nyári Zoltán és Rácz Péter adta át a nyerteseknek járó díjakat. Mindenki el tudta tölteni az idejét ezen a napon, a nézők egy percig sem unatkozhattak. A kiállítók amellett, hogy sok ismerős arccal találkozhattak, megcsodálhatták egymás autóit is.

A szervezők köszönik a lehetőséget és a rengeteg támogatást a helyi önkormányzatnak, a Faluháznak, a B.G. Tuningnak, a New Stylenak, a KLS Tuning & Designnak, a Safex Hungarynak és a Perfekt Dekor Designnak.

 

Nyári Zoltán

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support