A helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogásának eredményeként 2015-ben indult el a BordányKártya Program, amely a településen élőket szeretné arra ösztönözni, hogy minél többször vásároljanak helyben, a helyi vállalkozókat segítve, miközben hozzájárulnak a nagyközség kulturális életének felpezsdítéséhez is. A vonalkódos kártyát egy éves, 2000 Ft-os regisztrációs díj fejében lehet kiváltani a Faluházban, ezt követően minden egyes vásárlás alkalmával a rendszerhez csatlakozott üzletekben, továbbá a kulturális- és sportprogramok belépőjének megvásárlásakor kap kedvezményt a plasztik kártya felmutatója. A kártya küldetése, hogy segítse és támogassa az önkormányzat és intézményei, a településen élő lakosok valamint a Bordányban található úgynevezett hagyományos üzletek, vállalkozások egymásra találását. A programhoz csatlakozott kereskedők, szolgáltatók és vendéglátók általuk vállalt kedvezményeket nyújtanak annak érdekében, hogy a tudatosan vásárlók, fogyasztók őket, a BordányKártya Program tagjait részesítsék előnyben napi vásárlásaik, szolgáltatások igénybevétele kapcsán. A cél, hogy a Bordányban megtermelt forintok itt hasznosuljanak, a helyben élők által megtermelt javak itt is maradjanak és a település hosszú távú fejlődését szolgálják. Eddig a programhoz csatlakozott üzletek, akik legalább 5% kedvezményt nyújtanak különböző termékekre a következők:
A 100 Ft-os/Goods Market üzlet 5% kedvezményt nyújt a „toppos” (tartósan alacsony árú) és az akciós termékek kivételével minden árura. Amíg a Bambusz Divatban 5%-al olcsóbban vásárolhatók a ruházati termékek, addig a Manó ABC-ben az akciós termékek, az újságok és az alkoholtermékek kivételével minden árura 5% kedvezmény jár. Az Oszi & Dezső Bt. Tápboltban a PG gáz, a terménydarálás, valamint az ásványi anyagok, vitaminok, fagyasztott kutyaeledelek vásárolhatók 5% kedvezménnyel. A Top-Rongyos használtruha-, kisállateledel- és felszerelésboltban a használtruha darabáras termékekre, valamint a tápokra vehető igénybe 5% kedvezmény. A Tuti Gyümi Zöldséges 10% kedvezményt nyújt a teljes árukészletre, a Vadgesztenye Étteremben pedig az étlapon szereplő A’ La Carte ételek fogyaszthatók 5%-al kedvezőbb áron. A BordányKártya Programban részt vesz a Bordány Sportkör is, a BordányKártya tulajdonosok 10% kedvezménnyel vásárolhatnak támogatói bérleteket, amellyel az mellett, hogy hozzájárulnak a sportegyesület működéséhez, ingyenesen tekinthetik meg a megye I-es csapat bajnoki- és kupatalálkozóit is. A Támogatói Bérlet EXTRA ára 15.000 Ft helyett BK-val 13.500 Ft, a Támogatói Bérlet PLUSZ ára 10.000 Ft helyett BK-val 9.000 Ft (mindkettő 2018. június 30-ig érvényes). A bordányi Faluház és Könyvtárban, valamint az adventi hétvégeken a Bordányi Színházi Esték előadásaira 10% kedvezménnyel válthatnak jegyeket a kártyabirtokosok. A település 2018-as asztali naptárából egy példányt az adventi hétvégéken vagy a Faluház ügyfélpultjánál ingyenesen vehetnek át a BordányKártya használói.
A megadott kedvezmények csak a megjelölt kedvezményes termékekre vonatkoznak. A kedvezmények nem vehetők igénybe az akciós termékekre, valamint más akcióval nem vonhatók össze! A kedvezmény igénybevételéhez érvényesített BordányKártyát szükséges felmutatni a vásárlást megelőzően a pénztárnál! A kártyát személyesen a Faluház információs pultjánál lehet igényelni, a korábban kiváltott kártyákra matricát kell kiváltani 2000 Ft ellenében. Ezután már csak a megújított kártyákat fogadják el a BordányKártya programhoz csatlakozott üzletek! Minden bordányit arra biztatunk, részesítsék a BordányKártya elfogadóhelyeket előnyben, hiszen ezzel a saját településük fejlődését támogatják. A BordányKártya Programról részletes információkat személyesen a Faluház ügyfélpultjánál vagy itt kaphatnak.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support