Bordány nagyközség polgármestere november 16-án csütörtökön 17 órára hívott össze Falugyűlést a Faluház nagytermébe. A falugyűlés vendége lesz B. Nagy László országgyűlési képviselő. A gyűlés témakörei között szerepel az elkövetkező évek fejlesztési terveinek bemutatása, többek között megismerhetik az iskola és óvoda, valamint a sportcsarnok felújításának folyamatát. Javában zajlik a belterületi útépítési program előkészítése, a falugyűlés résztvevői bepillantást nyerhetnek az engedélyezés alatt álló tervekbe. Szó lesz a nagyközség új településfejlesztési koncepciójáról, ezzel kapcsolatosan bemutatásra kerülnek az eddig elkészült anyagok. Lehetőség lesz ehhez hozzászólni, új javaslatokat adni. A képviselő-testület megbízást adott a településképi arculati kézikönyv elkészítésére. Az erről szóló előzetes tájékoztató megtartása is a falugyűlés keretében kerül majd sor.
Nagyon fontos, hogy a település lakói együtt gondolkodjanak annak érdekében, hogy a Bordányban élők, dolgozók és vállalkozók megtalálják számításaikat a nagyközségben. A közösen végzett tervezési folyamat révén az itt élők jobban magunkénak érezzük majd a közösen meghatározott jövőképet és így a megvalósításában is jobban együtt tudnak működni. A falugyűlés jó alkalom arra, hogy megvitassuk azokat a problémákat, amelyekkel a lakóknak vagy akár a falu vezetésének nap mint nap meg kell küzdeniük. Önnek is ott a helye!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support