A hagyományoknak megfelelően az idén is újévi koncertre hívja és várja községünk önkormányzata a bordányiakat a Faluházba. Január 6-án, szombaton délután hat órára várnak minden bordányi családot, civil szervezetek tagjait, képviselőket, intézményvezetőket, vállalkozókat és minden olyan támogatót, aki sokat tett településünk fejlődéséért, szívén viseli Bordány sorsát. A koncerttel szeretné az önkormányzat egyrészt megköszönni ezt a támogatást, másrészt a fúvós zenekar produkciója igazi évindító élménnyel is kecsegtet.

A műsort immár hatodik éve a Mórahalmi Alapfokú Művészeti Iskola Fúvószenekara azaz a Mórahalmi Fúvószenekar adja majd. A kétrészes műsor szünetében Bordány Nagyközség Önkormányzata újévi koccintásra is várja a település minden lakóját. A várhatóan remek hangulatú koncert kiválóan megalapozhatja az évkezdetet, így a szervezők reményei szerint ismét egy sikeres, program gazdag év elé nézünk.

A koncert ideje alatt lehetőség van az Egérház Alapítványt támogatni, akik a jótékonyságból befolyt összeget a 2018. évi települési programok megvalósítására használnak majd fel. Az újévi koncert ingyenes, szeretettel várnak mindenkit!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support