A hagyományoknak megfelelően az idén is újévi koncertre hívja és várja községünk önkormányzata a bordányiakat a Faluházba. Január 6-án, szombaton délután hat órára várnak minden bordányi családot, civil szervezetek tagjait, képviselőket, intézményvezetőket, vállalkozókat és minden olyan támogatót, aki sokat tett településünk fejlődéséért, szívén viseli Bordány sorsát. A koncerttel szeretné az önkormányzat egyrészt megköszönni ezt a támogatást, másrészt a fúvós zenekar produkciója igazi évindító élménnyel is kecsegtet.

A műsort immár hatodik éve a Mórahalmi Alapfokú Művészeti Iskola Fúvószenekara azaz a Mórahalmi Fúvószenekar adja majd. A kétrészes műsor szünetében Bordány Nagyközség Önkormányzata újévi koccintásra is várja a település minden lakóját. A várhatóan remek hangulatú koncert kiválóan megalapozhatja az évkezdetet, így a szervezők reményei szerint ismét egy sikeres, program gazdag év elé nézünk.

A koncert ideje alatt lehetőség van az Egérház Alapítványt támogatni, akik a jótékonyságból befolyt összeget a 2018. évi települési programok megvalósítására használnak majd fel. Az újévi koncert ingyenes, szeretettel várnak mindenkit!