Immáron ötödik alkalommal kezdik az évet utánpótlás focitornákkal Bordányban. A Start 2018 Kupa elnevezésű sportprogramon összesen hat korosztályban mérik össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban. A kupa évről-évre népszerűbb. Január 6-án az U14-esek mérkőzhettek meg egymással. Reggel benépesült szülőkkel és szurkolókkal a Bordányi Sportcsarnok. Összesen 96 labdarúgó léphetett pályára. A 2004-2005-ös születésű fiúk nyolc csapatban mérték össze erejüket. Az A csoportban végig kiélezett küzdelem folyt, még az utolsó meccs is tartogatott izgalmakat, ennek leginkább a SZEOL SC csapata örült, hiszen az Üllés-Hajdukovo meccs döntetlenjének köszönhetően kerülhettek Tóth Lukács fiai a döntőbe. A B csoportban is szoros találkozókra került sor, a csoport elsőségről a Bordány-Temerin találkozó volt hivatott dönteni, azonban a meccs egészét tekintve nem véletlenül nyerték meg a találkozót a vajdaságiak, megszerezve ezzel a csoportgyőzelmet. A helyosztóknál kétszer is csak büntető rúgásokkal dőlt el a végeredmény, a döntőben a Temerin 2-0-ra verte a SZEOL SC-t, így megnyerte a korosztály Start 2018 Kupáját!

Január 13-án az U12-es, január 27-én az U9-es, február 3-án az U19-es, február 24-én az U11-es korosztály csapatai, míg február 25-én a felnőtt női csapatok versengenek a kupáért. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók. A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért. A szombatonként tartandó focitornákra reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support