Május 21-én, a Pünkösd Feszt zárónapjának reggelén minden bordányit, és ide érkező vendéget a mezei futóversenyre várják a szervezők. A 3300 méteres távot már huszonhat éve minden évben egyszer lefutják a bordányiak, ez a hagyomány folytatódhat idén is. rekorddöntést is előirányoztak a verseny szervezői, szeretnék, h aminél többen, de legalább ezren rajthoz állnának. Az elmúlt években ennyien egyszerre még sosem futottak, bár sokszor sikerült már megközelíteni a bűvös számot.

Az útvonal is több éve változatlan, Bordány bel- és külterületi útjain kell most is végigfutni. Nevezési díj nincs, a verseny ingyenes. Az idei évtől ezen a versenyen is chipes időmérést alkalmaznak, amely nagyban segíti a szervezők munkáját, hiszen nyolc kategóriában hirdetnek majd eredményt. A modern technika megkönnyíti az összesítéseket, és gyors eredményhírdetést tesz lehetővé.

Nagyon fontos, hogy a futóversenyre lehetőség van előnevezni 2018. május 14-től május 20-án 19:00 óráig lehet interneten keresztül itt: darktiming.hu/bordany.

A verseny 9 órakor veszi kezdetét, a futók az idén is egy-egy bordányi iskolás osztályért futhatnak. Ez is hagyomány, hogy mind az alsós, mind a felsős osztályok közül a legtöbb embert mozgósító osztály jutalmazzák.

Az eseményről bővebben honlapunk események oldalán olvashat!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support