Juhász Sándor Péterné a közelmúltban töltötte be 90. életévét. Ebből az alkalomból köszöntötte Bordány Nagyközség Önkormányzata és a település minden lakója nevében Tanács Gábor polgármester úr és Kiss-Patik Péter alpolgármester úr.
Édesapja fuvarozásból, míg a család többi tagja bérmunkával próbálta megkeresni a mindennapi betevőt. Ilonka néninek az általános iskola 6. osztályában meg kellett tapasztalnia, milyen is a munka, ugyanis már ekkor elvállalta a helyi fürdő takarítását, hogy a család egy kis plusz pénzhez juthasson. Juhász Sándor Péterrel kötött házasságának köszönhetően két fia, öt unokája és hét dédunokája van. Nagyon szívesen emlékezik vissza a bálakra, mert elmondása szerint nélkülük nem kezdődhetett el a tánc.
Elmesélte nekünk azt is, hogy a településen a mái napig sokan csak úgy ismerik, hogy „Cukorné” és ezt szívesebben hallja, mintha a rendes nevén szólítanák. Ilonka néni korához képest kitűnő egészségnek örvend és még mindig próbálja elvégezni a ház körüli munkákat is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support