Az év végén a család apraja-nagyja egyfajta számvetést készít az adott év sikerességéről, megvizsgálják mi az, amivel maximálisan elégedettek voltak, és mi az, amin változtatni kívánnak. Ezt tettük mi is a Nefelejcs Nyugdíjas klubban az év utolsó foglalkozásain. Hiszen jó volt visszaemlékezni a szép dolgokra, de szükségességét éreztük gondjaink megtárgyalásának is, valamint próbáltunk új lehetőségeket keresni az elkövetkezendő időszakra. A klubtagjaink nagyszerűen érzik magukat a keddenként 14 órától megtartott foglalkozásainkon és ez a jó közösségi élet még a „nyári szünetben” sem áll le teljesen. Csapatunk bővítése során nyugdíjastársaink figyelmét mindig erre hívjuk fel.
Az év folyamán tájékozódhattak az egyesület tevékenységéről, így most azokat szeretnénk megemlíteni, akik támogatásának köszönhetően a nyugdíjas klub tovább működhet, és segítségükkel programjaink könnyebben megvalósulhatnak.
Elsősorban szeretném kiemelni Nagyközségünk Önkormányzatát és annak irányítóit, Tanács Gábor polgármester úrral az élen, hiszen az mellett, hogy nekik köszönhetjük klubunk kényelmes helyét, még anyagi támogatásukkal is hozzájárulnak működésünkhöz. Valamint hálásak vagyunk nekik, hogy jelenlétükkel megtisztelik rendezvényeinket, ezzel is biztatva minket munkák folytatáshoz. Köszönettel tartozunk Börcsök Rolandnak és a Faluház dolgozóinak, hiszen minden apróbb-nagyobb kérésünkre találnak megoldást és segítségünkre vannak azokban a dolgokban is, amit mi már csak nehezen tudnánk elvégezni. Köszönjük Nagyapátiné Klárika vezetésével működő Vadgesztenye Étteremnek, mindazt a készséges segítségnyújtást és finom ételeket, amiket idén is tőlük kaptunk. Megkereséseink során Rácz Gyula úr, Ráczné Aranka és a CBA bolt is önzetlenül segített. Fontos még számunkra Zádori Imre bácsi támogatása is, aki örömmel vesz részt rendezvényeinken. Meg kell, hogy említsem a Bordányért Baráti Kört is, aki figyelemmel kíséri a klub életét és ajándékkal kedveskedik nekünk, amiért mi nagyon hálásak vagyunk. Itt szeretnénk megköszönni Gyuris Tibor helyi vállalkozó támogatását is. Nagyon kedves segítőnk az orgoványi Subicz József, aki folyamatosan támogatja találkozóinkat maga és az orgoványi nyugdíjasok jelenlétével. Nagyon örülünk Gyuris János „helyi média felelős” aktív munkájának is. Zárszóként meg kell köszönni tagjaink támogatását, ami részben anyagiakban, részben saját „tárgyi” támogatásokban, valamint sok-sok munkából tevődik össze. Név nélkül, de mindenkinek egyformán hálával tartozom.
Mit is kívánhat egy klubvezető? – Sok kedves esemény volt ez évben is, ennél ne legyen rosszabb! Mindenkinek Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet a 2019-es évben.
Szalai Antal klubvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support