A mai napon sikeres és előremutató tárgyalások zajlottak Bordány Nagyközség Önkormányzata és a K&H Bank között. A Polgármesteri Hivatalban a bank részéről Szűcs Ildikó Ágnes fiókigazgató, Prjevara Zsuzsanna szenior banki tanácsadó és Verdon Bálint a pénzintézet önkormányzati kapcsolattartója tárgyalt önkormányzatunk vezetőségével.

Tanács Gábor polgármester elmondta, hogy a legfontosabb cél mindenképpen az önkormányzat és a bank között 2005 óta meglévő jó kapcsolat továbberősítése, és ezek kiterjesztése a település egészére. Közösen olyan megoldásokat keresnek, amelyek segítik a helyi vállalkozókat, az őstermelőket, a lakosságot.

Prioritásként a bankautomata került napirendre. A bank vállalta, hogy egy önkormányzati tulajdonú intézménybe kihelyezi saját automatáját. Jó hír, hogy a számlavezetéseket is kedvezményesen kínálja a bank, a kedvező díjak már most is megtekinthetők a pénzintézet honlapján.

Hamarosan tájékoztató előadássorozat indul Bordányban, amelyeken a vállalkozók, az őstermelők és a lakosság is tájékoztatást, segítséget kap a K&H Banktól.

Felmerült időszakosan kihelyezett ügyfélpont megnyitásának lehetősége is. Erről a közeljövőben még egyeztetnek a felek, és ezt követően a lakosság is tájékoztatást kap majd.

A K&H Bank hitelezésben, befektetési lehetőségekben és természetesen biztosítások terén is teljeskörűen a helyiek szolgálatában áll.

A K&H Bank Magyarország egyik vezető bankja mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Okos megoldásaival, internetes ügyfélkapcsolati rendszerével most is az élmezőnyben jár. Ezek továbbfejlesztése, és új innovatív megoldások bevezetése pedig folyamatos. Ha Ön is bankváltáson gondolkodik, mindenképpen várja meg a közeljövőben megjelenő tájékoztatókat, információs napokat.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support