Tanács Gábor polgármester köszöntötte a tavaly született babákat és szüleiket a Faluház nagytermében április 10-én. A családokat számos ajándékkal is várták az esemény szervezői: vásárlási utalvány, babatabló, cukor- és tartósítószer mentes Legjava almalekvár, a Cifra Szoba felajánlásával textilből készült elefánt került a környezetbarát táskákba. A zártkörű esemény után ingyenes rendezvényre várta a bordányi Család és KarrierPONT a helyi és környező településekről érkező kisgyermekes családokat.
Szabó-Petrik Andrea mozgásfejlesztő gyógypedagógus, a Gubancoló szakembere volt az esemény vendége. Mérföldkövek és tévhitek: „Semmi baj, anyuka! Majd kinövi” címmel tartott interaktív előadást. Az előadó rávilágított a mozgásfejlesztés rövid és hosszú távú céljaira, fontosságára és lehetőségeire. A program ideje alatt Táncolj Babám! elnevezésű táncos foglalkozáson vehettek részt a gyermekek, ahol mozgás, torna, tánc és sok nevetés várta őket, majd gyümölcs, frissen sült finom péksütemény és tea mellett kötetlenül beszélgethettek a résztvevők egymással és a meghívott szakemberrel is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support