2019 tavaszán egy megújulás lehetőségét magában hordozó programra hívja és várja az érdeklődőket a bordányi Család és KarrierPONT. A vállalkozó kedvűek személyre szabott szín- és stílustanácsadáson vehetnek részt 4 szakember vezetésével. A program elsődleges célja az, hogy a résztvevők megtudhassák hogyan hozhatják ki külsőjükből a legtöbbet, egy újfajta nézőpontból ismerjék meg önmagukat. Megtanulhassák azt, hogy milyen fazonok, formák, színek, anyagok, kiegészítők a legelőnyösebbek számukra, hogyan öltözködjenek csinosan, az alkatuknak megfelelően. A műhelymunka része lesz az is, hogy a részt-vevők választ kaphatnak arra, hogy milyen frizura és smink illik arcformájukhoz, bőr- és hajtípusukhoz, hogyan készítsenek maguknak üde és természetes hatású sminket nap mint nap.
Szakembereink, akikkel együtt dolgozhatnak a jelentkezők: Radics Edit és Bánfiné Barna Mária szín- és stílustanácsadók, stíluskommunikátorok, Gyuris Erika kozmetikus és Major Alina fodrász.
A csoportos szín és stílustanácsadás helyszíne és időpontja: Bordányi Ifjúsági Információs Pont (Faluház emelete); 2019. május 13. (hétfő), 9-16 óráig. 16 fő jelentkezését várjuk. Igény esetén gyermekfelügyeletet biztosítunk. A programon való részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött, melynek határideje: 2019. május 9. (csütörtök) 16 óra. Jelentkezés módja: csakpont@bordany.hu e-mail címen vagy a +3630/ 383- 6813-as telefonszámon.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support