A nyári táborok közül elsőként került megrendezésre a médiatábor, amely iránt évről-évre egyre több fiatal érdeklődik. Idén immár háromszor annyian vettek részt rajta, mint három évvel ezelőtt. A tábor idei témája a lovagi kor volt.


A résztvevők megismerkedhettek a kiadványszerkesztés, fotózás, videózás, filmkészítés, színészkedés kulisszatitkaival is. Ha akadt olyan, aki nem érdeklődött az aktuális téma iránt, az a légkondicionált fiataloknak kiválóan felszerelt biipben lazulhatott.
A táborozók minden tagja hazavihetett egy általuk készített sajtóigazolványt is, amely 2020 nyaráig érvényes.


Az idei évben egy fordulatokban gazdag fantasztikus elemekben bővelkedő rövidfilmet készített el a lelkes csapat. A forgatókönyv-írástól az összes munkafolyamatban részt vehettek a táborlakók. Az alkotás az E-Lovagok címet kapta, amelynek izgalmas cselekménysorozata magával ragadja a nézőket. Az alkotók településünkön kívül a bikali élménybirtokot választották forgatásuk helyszínéül.

A történet egy játszótéren kezdődik, ahol egy fiú az éppen frissen letöltött lovagkori telefonos appját indítja el.

Ekkor azonban váratlanul a játszótéren játszó összes fiatalt beszippantja magába az alkalmazás, amelyből talán sose kerülnek ki.

Ha még nem látta és érdekli mi lesz a történet vége, akkor látogasson el a Bordány – a Homokhátság szíve facebook oldalára vagy településünk hivatalos youtube csatornájára. A film után még egy vicces összeállítást is bevágtak az alkotók, amelyet érdemes kivárni, ugyanis tele van humorosabbnál humorosabb jelenetekkel.

A filmet ide kattintva tekintheti meg!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support