A Faluház és Könyvtár több digitális eszközhasználatot fejlesztő tanfolyam megvalósítását tervezi 2019 őszén.
A 65 év alattiaknak a „Digitális Szakadék csökkentése” program keretein belül tablet tanfolyamot hirdetünk külsős képző cég közreműködésével. A normál tanfolyamok két hétig, azaz 2*5 napig, a gyorsított, hétvégi tanfolyamok két egymást követő hétvégén 2*3 napig zajlanak. A tanfolyamon olyan 16-65 év közötti személyek vehetnek részt, akik nem állnak középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói/hallgatói jogviszonyban, valamint a képzéssel egy időben hazai vagy EU-s forrásból nem vesznek részt informatikai képzésben. A résztvevők elsajátíthatják az okoseszköz (tablet) használatát, a képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak, illetve a képzés során használt tabletet a tanfolyam végeztével saját használatra megkapják. A következő képzés 2*3 napos hétvégi tanfolyam lesz, amely 2019. október 18-20-ig, valamint 25-27-ig kerül megtartásra.
Amennyiben érdeklődik a képzések iránt kérjük keresse bizalommal Farkas-Szép Viktória GINOP 6.1.2 mentort személyesen a Faluház információs pultjánál vagy telefonon a 62/588-516-os vagy a 30/965-0771-es számon.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support