Még 2016-ban nyújtott be pályázatot önkormányzatunk a Nemzeti Sportközpontokhoz két kondipark kialakítására, az egyiket a Hunyadi térre, a másik a Deák térre tervezve. Utóbbihoz egy 200 méteres rekortán futópálya is kapcsolódna. A pályázatok elbírálása folyamatos, eddig se az elutasításról, sem a támogatásról nem kapott az önkormányzat értesítést, tehát reménykedünk.

Időközben a Leader pályázatok keretében is lehetőség nyílt szabadidős fejlesztésekre, így újabb pályázat készült el. Mivel a korábbi pályázatból – ha sikerül támogatást kapunk – valószínűleg csak az egyik helyszínen épülhet meg a kültéri fitneszpark, az új pályázatban a Hunyadi térre és az Alkotmány térre tervezték a beruházásokat. Tehát, ha mindkét pályázat megvalósul akkor a Hunyadi téren, az Alkotmány téren és a Deék téren is lehetőség nyílik majd izmaink fejlesztésére, átmozgatására.

A most megpályázandó kondiparkok kialakítása lehetővé teszi, hogy ott akár egy osztály tornaórája is elvégezhető legyen. Eszközkialakítása ideális korosztálytól függetlenül minden izomcsoport átmozgatására, így mindenkinek ajánljuk. Ráadásul egyszerűen színesíthetők az edzésgyakorlatok a különböző edzéseszközök, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda bevonásával. Jó hír, hogy egyszerre akár 20 ember is sportolhat a kondieszközökön, 1:1 pihenőidővel.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support