Bordány Nagyközség Önkormányzata szeptember végén vásárolta meg a 3A Takarékszövetkezet megüresedett épületét kimondottan olyan céllal, hogy azt a későbbiekben helyi célok megvalósulása érdekében hasznosíthassa. 

Az önkormányzat legutóbbi ülésén írta ki azt az ötlet pályázatot, amely keretében olyan vállalkozást, civil szervezetet keres, akik a településen eddig még nem elérhető szolgáltatásokkal töltenék meg a közösségi teret.

Az önkormányzat az elképzelést a pályázattól függően az épület kedvező rendelkezésre bocsátásával, akár együttműködésben történő működtetéssel is támogatná. Előnyben részesítik azokat az elképzeléseket, amelyek keretében az épület felújítása, kisebb átalakítása is megvalósulhat. Örömmel veszik, ha akár több funkciónak is meg tud felelni az épület, több szolgáltatás válik elérhetővé.

Bővebb információ és a pályázat részletes kiírása innen letölthető. 

A pályázatokat legkésőbb 2020. január 30-án 12 óráig lehet beadni.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support