A Dél-alföldi régióban Gut Gabi tavaly szeptember óta tart csoportos alakformáló tornákat, ma már kilenc településen, amelyek közül Bordányban részben a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség pályázatainak köszönhetően, másrészt Önkormányzati, valamint az Egérház Alapítvány támogatásával ingyenesek. A tornákat Gut Gabi sportoktató, egészségfejlesztő szakember tartja, aki álmodott egy nagyot és november 30-án szombaton egy nagyszabású gálán köszönte meg a résztvevők kitartását és bizalmát, valamint a támogatók elismerését és támogatását. Montage Tánccentrum bemutató, divatbemutató, izgalmas beszélgetés Marcsó Csillával, aerobik bemutatók, díjátadások és köszönetnyilvánítások, majd egy fergeteges Abba show sztárfellépőkkel – ez volt a szombat délutáni gálamenü.
„- Mindaz, amit a mozgás AD, az egy csoda! Mérhetetlen energiák, lendület, célok és tudatosság, jókedv és töltődés. Mindig is álmom volt, hogy nagy létszámú tornákat tartsak, hogy emberek százainak adjam át mindazt, amit a mozgás képes adni. Ma már több százan tornázunk együtt, amire nagyon büszke vagyok. A rendszeres sportolás kitartásra, alázatra, türelemre nevel, tartást, magabiztosságot, önbizalmat ad, kiegyensúlyozottá tesz testileg-lelkileg. Ez az, amit ezeken a településeken mindannyian érzünk és mindez, a közös tornák, a közös programok egy összetartó közösséggé formált bennünket. Egy olyan közösséggé, ahol a rendszeres mozgás mindannyiunk életének szerves része lett, szokássá vált. Olyan fantasztikus, élettel teli közösség, ahová jó tartozni, ahol figyelünk egymásra, ahol meghallgatjuk egymást, ahol jól érezzük magunkat, együtt töltődünk, nevetünk, visítunk, formásodunk.
A tornák mellett olyan sportrendezvényeket is szervezek, amik még színesebbé teszik a hétköznapokat. Éjszakai alakformáló torna, Aerobik maraton, Évzáró aerobik party (Dj-vel), Farsangi alakformáló karneváli tornák (beöltözve), táborok… mindet imádják és nagyon várják a tornázó fiúk, lányok, anyukák, apukák, nagymamák, gyerekek… mert kortól, nemtől függetlenül jön, aki csak szeretne – fogalmazott a sportoktató.
Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik támogatnak bennünket abban, hogy ez a csoda, amit együtt hoztunk létre, továbbra is az életünk része maradhasson és tovább szárnyalhassunk együtt a mozgás adta értékekkel” – folytatta Gabi. „Ez a Gála Róluk, Értük, Nekik is szól és bízom benne, hogy egy életre szóló élményként fogja megélni mindenki „– tette hozzá.
A Gálán sokak álma vált valóra, hiszen többen szerepeltek a divatbemutatón és az aerobik bemutatóban is. Ez is élő példa arra, amiben érdemes hinni: az álmok valóra válnak! Ha teszünk érte, ha csak apró pici lépéseket is, de teszünk érte minden egyes nap, akkor valóra válik. És ezt most a Gálán is sokan megélhették. Számos díjat is kiosztottak Mórahalmon, az Aranyszöm Rendezvényházban az évzáró díjátadó gálán, többek között a legfittebb édesanya, gyermek és édesapa is kapott elismerést. Életre szóló élménnyel és értékekkel gazdagodhatott, aki részt vett az I. Fitt-forma Gálán.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support