Az elmúlt évek sikereire alapozva az idei télen is folytatódik a Bordányi Színházi Esték rendezvénysorozat, amely az eddigiekben teltházas előadásokat, rengeteg nevetést és vidám, önfeledt órákat hozott a programokon résztvevőknek. 2020. március 2-án hétfőn 18.00 órás kezdéssel kerül műsorra a 2019/2020-as évad következő előadása. Ekkor dr. Vitéz Miklós, Vadnai László – Meseautó című zenés vígjátékát láthatja majd a nagyérdemű a Körúti Színház előadásában. A két felvonásos vígjáték az egyik legnagyobb magyar filmsiker, a Meseautó rendhagyó, ám az eredetihez méltó megformálása:

Az üzleti életben sikeres, de magánéletében boldogtalan bankvezér beleszeret az egyik alkalmazottjába. Titokban egy autót ajándékoz neki és még sofőrnek is elszegődik mellé, csak, hogy kiderítse a lány önmagáért szereti-e. Természetesen jelen van a főnökébe szerelmes titkárnő és a mindent megbonyolító Halmos úr, akitől meghallgathatjuk a film legismertebb mondatait: „Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény, egy lehellet egy a részvény”, vagy: „Ez nem a mi Szűcsünk, ez egészen más Szűcs. Mit sütsz, kis szűcs, sós húst sütsz, kis szűcs?”. A Filmbélinél sokkal komolyabb szerepet kap Vera barátnője, Sárika és Szűcs barátja, Péterffy. Hogy a darab pergőbb és izgalmasabb legyen, feltűnik néhány új szereplő is: a vezérigazgatót ideiglenesen helyettesítő Pista sofőr, a két zseniális magándetektív és a két szenzációs recepciós. Ők gondoskodnak arról, hogy aztán Lillafüreden a fináléban minden a helyére kerüljön.

A főbb szerepekben Lipták Péter, Beleznay Endre, Gyebnár Csekka, Lehel Kata, Placskó Emese, Pecsenyiczki Balázs, Szabó Kristóf, Kozel Dániel, Oroszi Tamás, Kaluczky Zsombor és Karaivanov Lilla látható majd a bordányi deszkákon.

Belépők január 24. péntektől kaphatók a Faluház ügyfélpultjánál 3000 Ft-os és 2500 Ft-os jegyárakon. Az érvényes BordányKártyával rendelkező lakosoknak további 10% kedvezmény jár, így ők a drágább tikettekhez 2700 Ft-os áron, míg az olcsóbb belépőkhöz 2250 Ft-os áron juthatnak hozzá. Egy kártyával egy előadásra maximum öt belépő vásárolható kedvezményesen! Bővebb információ kérhető személyesen a Faluház ügyfélpultjánál, vagy telefonon a 62/588-516-os vagy a +36 30 965 0771-es telefonszámon. Találkozzunk a Bordányi Színházi Esték következő előadásán is!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support