Április 20-án, hétfőn megkezdődik Bordány központi parkjának, a Szent István térnek a megújítása. Első lépésként az automata öntözőrendszer javítási munkálatai zajlanak majd, a hét második felében pedig a jelenleg a teret körül ölelő, de már sok helyen hiányos, rossz állapotban lévő sövény kiszedésére kerül sor, amellyel párhuzamosan megkezdődnek a tereprendezési munkálatok.

“A Szent István tér teljes területén újra vetjük a füvet, hiszen az évek alatt sok helyen már kikopott a talajtakaró zöld növényzet. A cél az, hogy április végéig végezzünk ezzel a munkálattal, így még májusban lesz elég ideje erősödni az új fűnek”

– tájékoztatott Kiss-Patik Péter alpolgármester.

A munkálatok a következő hónapban is folytatódnak. A virágládák festése és a padok felújítása után nyáron már a megújult Szent István tér várja a bordányi családokat, a településre érkező vendégeket és turistákat.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support