A május 31. és június 1. között tervezett idei PünkösdFeszt elnevezésű falunapi rendezvény elmarad, hiszen az érvényben lévő kormányzati döntés augusztus közepéig nem teszi lehetővé a kétszáz főnél nagyobb részvétellel zajló rendezvények megtartását még szabadtéren sem. A szervezők minden korábbi, az erre az időpontra tervezett programot töröltek már a veszélyhelyzet kihirdetését követően, hiszen bizonytalan volt a megrendezés lehetősége, így nem kerültek az egyes programelemek, illetve előadók sem előzetesen lefoglalásra.

Jelenleg úgy látszik, hogy leghamarabb majd csak

szeptember elején a hagyományos kecskeverseny és helyi ízek fesztiválja lesz az az alkalom, ahol már korlátozások nélkül részt tudnak venni a bordányiak egy faluszintű szabadtéri programon.

A tervek szerint a nap délelőttje a hagyományos kecskés programról, a délutáni program pedig a kulturális kavalkádról szól majd. A település augusztus 9-én ünnepli alapításának hetvenedik évfordulóját. Ez a nap lehet a jövőben a Falu Napja. Erre az alkalomra emléknapot szerveznek majd, melynek részleteiről is később kapunk tájékoztatást a Faluház munkatársaitól.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support