Szerencsére a koronavírus járvány levonulóban van, egyre többen járnak dolgozni, újraélednek a falu közterületei is. Az önkormányzat vigyázva a helyi lakosok egészségére tovább folytatja a leglátogatottabb közterületek fertőtlenítését. 

A hosszú hétvége előtt, péntek késő délután ismét fertőtlenítették a buszmegállókat, játszótereket és az intézmények, középületek utcafrontját!

A fertőtlenített területek a kiszórást követőnem már biztonságosan használhatóak, azonban arra kérjük önöket, hogy amíg a fehér hab látszik az adott területen oda ne lépjenek be, segítve ezzel a hatékonyságot! 

Fertőtlenítés_Bordányi buszmegálló

Szerencsére a koronavírus járvány levonulóban van, egyre többen járnak dolgozni, és újraélednek a falu közterületei is. Az önkormányzat vigyázva a helyi lakosok egészségére tovább folytatja a leglátogatottabb közterületek fertőtlenítését. A hosszú hétvége előtt, péntek késő délután ismét fertőtlenítették a buszmegállókat, játszótereket és az intézmények, középületek utcafrontját!A fertőtlenített területek a kiszórást követőnem már biztonságosan használhatóak, azonban arra kérjük önöket, hogy amíg a fehér hab látszik az adott területen oda ne lépjenek be, segítve ezzel a hatékonyságot!

Közzétette: Bordány – a Homokhátság szíve – 2020. május 30., szombat
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support