A Bordányi Polgármesteri Hivatal előtt az egyik parkolót mozgáskorlátozott parkolóvá alakították át a napokban. A táblával, felfestéssel jelzett területen ezentúl csak mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező autós parkolhat majd. A parkoló kialakítása nem végleges, a hivatalbővítéssel egyidejűleg várhatóan változni fog majd az egész épület előtti terület elrendezése.

A munkálatokat megelőzően a hivatal dolgozói a régi, már elnyíló napvirágok helyére árvácskákat ültettek, ismét széppé varázsolva a közteret. A sokszínű virágok reményeink szerint egészen jövő kora nyárig díszítik majd a hivatal elejét, amikor is ismét virágcserére kerül majd sor. 

Hosszútávon, az új turisztikai attrakciókkal harmonizáló környezet és kertek kialakítása is tervben van településünkön, ráadásul ez a szépészeti beavatkozás majd nem csak a polgármesteri  hivatal, hanem az összes intézmény és közpark esetében megtörténik a jövőben. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support