Százszázalékos pályázati forrásból, azaz települési önerő hozzáadása nélkül valósulhatott meg két szabadtéri kondipark fejlesztés Bordányban az Alkotmány téren, valamint a Hunyadi téren. 2017-ben civil szervezetek együttműködésében szeretett volna ilyen parkokat létrehozni az önkormányzat, azonban az akkor beadott pályázat tartaléklistára került.

Annak érdekében, hogy a közös cél megvalósulhasson Leader pályázatot benyújtásáról döntött a képviselő-testület, amelynek eredményeképpen a napokban most megvalósulhatott a tervezett beruházás. Jó hír a környéken élőknek, hogy mindkét helyszínen olyan játszótéri játékok is kihelyezésre kerülnek majd, amelyek kimondottan a kisgyermekek szabadtéri foglalkozását segítik majd, ezek beszerzése már folyamatban van, és az időjárástól függően lehet még az idén ezek is kihelyezésre kerülnek. A Hunyadi téren a meglévő játszótér felújítása is megkezdődött, a csúszdaelem cseréje valósul meg a napokban. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support