Folyamatosan érkeznek vissza azok a lakossági kérdőívek, amelyek a 2021. évi adórendeletek előkészítésével kapcsolatban kérik ki az itt élők véleményét. Míg az elektronikusan visszaküldött íveket nem kell külön feldolgozni, a papír alapon az intézményekbe visszajuttatott kérdőívek feldolgozása minden bizonnyal pár napot igénybe fog venni a tizenötödikei leadási időpontot követően. Ez után látszik majd, hogy a bordányiak elfogadhatónak tartanak-e egy adóemelést, vagy hogy milyennek látják az adóforintokból biztosított helyben elérhető szolgáltatásokat Választ kaphatunk például arra is  mennyire támogatnák a közösségi finanszírozás gondolatát, amely az egyes helyben megfogalmazott projektekhez vagy kezdeményezésekhez szükséges források megteremtésének viszonylag új formája, amely lehetővé teszi bármely állampolgár számára, hogy akár kis mértékben, de hozzájárulhasson a neki tetsző fejlesztésekhez, projektekhez. Ezen hozzájárulások mellett az önkormányzat vállalása szerint történhet majd a helyi adó egy részének az adózó által történt rendelkezése szerinti átcsoportosítással is.

Annak érdekében, hogy a képviselők megismerhessék a lakosság minél nagyobb arányú véleményét, kérjük, hogy még november 15-ig ha eddig nem tette meg, töltse ki és adja le a lakossági kérdőívet. Köszönjük!

A kérdőív elektronikusan itt tölthető ki: https://forms.gle/MzYaEma89C6Cw3ELA

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support