Felértékelődött most a családdal együtt töltött idő. Sokan önként vagy szükségből karanténban töltik napjaik javát. A gyerekek otthon, a nagyszülők távol, kusza egy helyzet ez, mégis most végre igazán együtt lehet a szűk család. Így nagyobb hangsúly került az otthon eltöltött idő hogyanjára is. Most mi is egy közös kis otthoni programra hívjuk fel a figyelmet.
Folytatódik a két éve elindított közösségi kezdeményezés. Ismételten az adventi időszakban naponta a település egy-egy pontján egy a dátum számával ellátott, feldíszített ablak fénye villan fel, amely napról-napra haladva egy nagy, közös adventi kalendáriumot alkot meg. Bárki csatlakozhat (magánszemély, intézmény, bolt, üzlet) 2020-ban is a játékhoz, akár úgy, hogy ablakdíszt készít, akár úgy, hogy a faluban sétálva megkeresi az aznapi ablakot, és lefotózza.
Hogy melyik nap hol található a sorszámmal ellátott díszített világító ablak az meglepetés, szenteste pedig ismét szeretnénk, ha egyszerre világítana majd az összes ablak.
Jelentkezni a kiss-patik.peter@bordanynet.hu mail címre küldött, névvel és telefonos elérhetőséggel ellátott üzenettel lehet november 27-ig (péntekig)! Ha van olyan nap december 1. és 24. között, amikor szívesen díszítenél ablakot, akkor az üzenetben ezt is jelöld meg, próbáljuk figyelembe venni!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support