A napokban készül el a Faluház és Könyvtár munkatársainak koordinálásában Bordány 2021-es asztali naptára. A már hagyományosan több éve elkészülő kalendárium minden évben sok-sok helyi rendezvény fotóját, egy-egy fontos pillanat emlékét eleveníti fel. A kiadvány szerkesztői ebben az évben különösen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy minél több olyan kép kerüljön bele, amelyen településünk szervezeteinek tagjai, lakói szerepelnek, hasonlóan egy nagy családi naptárhoz. Továbbá tartalmazza a legfontosabb közérdekű telefonszámokat, de könnyen nyomon követhető belőle például a különböző hulladékgyűjtések időpontjai is. Nagyon fontos, hogy az intézmények és civil szervezetek már novemberre elkészítik jövő évi programtervüket, így előre lehet tervezni a települési programokat. Nagy segítség lehet egy családi esemény szervezésénél is, hiszen már előre lehet tudni, hogy a Homokhátság Szívében van-e arra a napra program, esetleg ütközik-e valakinek a rendezvényével. A naptár elkészítésében fontos szerepet játszanak a helyi vállalkozások, akik támogatásukkal járulnak hozzá a nagyközség életében fontos kiadvány elkészültéhez.
A naptár a BordányKártyával rendelkezők számára ingyenesen átvehető, míg a kártyával nem rendelkezők is jelképes 300 forintos áron az asztali, míg 350 Forint ellenében a falra is akasztható verziót kaphatják meg. Akinek még nincs helyi naptára, minél előbb szerezze be, hogy még a karácsonyfa alá is bekerülhessen. A színes kiadványt a Faluház ajtajánál december 18-án, pénteken kezdik meg kiosztani, árusítani a következő időpontokban: 18-án 8-18 óráig, 21-én és 22-én 8-16 óráig, míg 23-án 8-18 óráig. Illetve az önkormányzati ablaknál is megvásárolható lesz 18-án 8-12 óráig, majd 21-én és 22-én 8-16 óráig. BordányKártyával csak a Faluházban lehet átvenni a naptárat.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support