Folyamatos érdeklődés mutatkozik a bordányi ingatlanok, telkek iránt. Szerencsére egyre több család képzeli el továbbra is jövőjét településünkön. A lakosságszám évről évre növekszik nagyközségünkben, járásunkban ezt a folyamatos növekedést az elmúlt években Mórahalom mellet csak Bordány mondhatja el magáról. Sokan kérdezik, hogy mikortól lesz elérhető településünkön a falusi CSOK. De éppen a növekvő lakosságszám miatt nem biztosítja az ide költözőknek ezt a kedvezményt a kormányprogram, hiszen azt csak a népességszám csökkenése miatt teszik elérhetővé azokon a településeken, ahol szükséges ösztönözni az embereket arra, hogy oda költözzenek. Azonban a plusz támogatás hiányának ellenére az elérhető szolgáltatások színvonala, a helyi családokat segítő fejlesztések és a település elhelyezkedése miatt is kedvelt célpont a Homokhátság Szíveként is ismert község.
A bordányi önkormányzat továbbra is segíti az építési telket és ingatlant eladni és venni szándékozók egymásra találását egy adatbázissal. Amennyiben van eladó telke, vagy ingatlana, kérjük töltse ki az eladó telkek menüpont mezőit annak érdekében, hogy ha a Polgármesteri Hivatalt valaki telek- vagy ingatlanvásárlási szándékkal keresi meg, gyorsan tudjanak segíteni, információt adni. A beérkező információkat és eladási szándékokat hirdetéseket ugyanitt közzétesszük, bárki számára elérhető.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support