Településünk elsőszámú termékcsaládja a Legjava újabb termékkel bővült, a Fűszeres paradicsomszósz reklámja nemrég került nyilvánosságra. Ez alkalommal egy kreatív és innovatív ötlettel álltak elő a Legjava marketinges emberei. A reklámfilm érdekessége, hogy VR360-as technológiával készült, ami egy egészen különleges élményt nyújt nézőinek számítógépen, mobilon, vagy akár VR szemüvegen keresztül is.

Ilyen jellegű videóval a településen tavaly véget érő Mozgó film, mozgó klub havi szakkör szeptemberi foglalkozásán Révész Zsolt ismertette meg a társaságot, ami annyira megtetszett nekik, hogy a csapat forgatókönyvírója egyből összerakott egy kis reklámfilm ötletet.

Valkár Anna  és  Bálint Hanga Rea  a Bordányi Ifjúsági Információs Pont konyhájában a Legjava fűszeres paradicsomszósz felhasználva süt-főz. A reklámfilm narrátorának  hangja sokaknak familiáris lehet, ugyanis azt Lajkó Bálint a helyi online híradó felolvasója kölcsönözte.

Az összesen 3 perc 5 másodperces videó egyes részeit külön-külön is ajánlott megtekinteni, ugyanis nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomságokhoz adnak ötleteket.

Ne feledjék, ha kedvet kaptak hogy megkóstolják az új Legjava fűszeres paradicsomszószt, látogassanak el a homokhatipiac.hu oldalra és tegyenek egyet Önök is a kosarukba.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support