December végén került átadásra Szegeden, a Pappas Auto Mercedes szalonjában a Bordány Sportkör által pályázott kilenc személyes kisbusz. A támogatási program keretében beszerzett gépjármű januártól állt csatasorba, a cél az, hogy a lehető legtöbb területen, széles körben hasznos feladatot tudjon ellátni településünkön. Szerencsére az elmúlt napokban egyre több bajnokságban kezdődtek meg újonnan a küzdelmek, így a mérkőzésekre történő eljutásban is nagyon hasznos feladatot tud ellátni az új jármű. Férőhelyéből adódóan elsősorban a kisebb létszámú, utánpótlás labdarúgók szállításában lesz a leghasznosabb, hiszen egy-egy Bozsik tornára célszerűbb lesz ezzel az autóval elindulni, felesleges nagyobb méretű busz bérlése, igénybe vétele.
Hamarosan tovább erősödik a környező településekkel való utánpótlás kapcsolat is, ezért akár az edzésekre történő átjutásban is fontos szerepet tud ellátni a sportkör legújabb beszerzése. A tervek között szerepel, hogy a járványhelyzetet követően, egy hazai bajnoki meccshez kapcsolódóan bárki megtekintheti majd az új Mercedes Vito kisbuszt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support