Minden hónapban egy-egy alkalommal közzétesszük itt a település hivatalos oldalán, illetve a Bordányi Napló hasábjain is azt, hogy összesen eddig mennyi műanyagkupakot gyűjtöttünk össze közösen és ezért a felvásárló által jelzett árak alapján mi az az összeg, amely jótékony célra fordítható. Az első hónapban nagyon sokan kapcsolódtak be aktívan a programba, a legkisebbektől egészen a nyugdíjas korosztályig nagyon sok segítő szándékú ember csatlakozott a kezdeményezéshez. A jótékony célok meghatározása érdekében, már meg is tartotta első egyeztetését a helyi “kupaktanács”, sok-sok támogatandó ügy felmerült, a pontos cél megjelölése is hamarosan megtörténik.
Amennyiben bárkinek van olyan ötlete, javaslata, amelyre célszerű lenne a kupakgyűjtésből befolyt pénzt fordítani, kérjük mihamarabb jelezze azt a bordany@bordany.hu e-mail címre eljuttatott elektronikus levelében. Köszönjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support