Kedves Hívek! Belátható közelségbe került, hogy megszólaljon templomunk megújult, kibővített orgonája. Egyházközségünk életének, történetének kiemelkedő eseménye lesz ez.
Természetesen a jelentős munka jelentős kiadással jár. Hálás szívvel köszönjük mindazok közreműködését, akik már az eddigiekben is bármilyen módon sokat tettek a megvalósulás érdekében.
Most, hogy a munkálatok az utolsó fázishoz közelednek, arra kérjük a Kedves Híveket, hogy akinek lehetősége van, aki teheti, ebben az évben minél előbb rendezze egyházközségi hozzájárulását ezzel segítve, hogy a felújítás, bővítés költségeit a munkálatok elkészültével maradéktalanul kiegyenlíthessük.
Együttműködésüket köszönjük, és örömmel várjuk, hogy megújult orgonánk gazdag hangzásával mielőbb méltó kísérője legyen a Jóistenhez forduló imádságainknak, szertartásainknak, templomi eseményeinknek. Zoltán atya

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support