A nemrégiben kihirdetett, a veszélyhelyzet május 23-ig történő meghosszabbításáról szóló törvény megjelenését követően született arról döntés településünkön is, hogy az első félévben a pandémiás helyzet miatt nem szerveznek közösségi rendezvényeket, így például a minden évben ezreket megmozgató PünkösdFeszt is elmarad.

“A vírushelyzet csökkenését követően indulhat majd meg a programszervezés településünkön, de például az esetleges létszám korlátozások, vagy például az oltási igazolás bemutatásához kötött beléptetés megszervezése miatt minden nagyon képlékeny jelenleg” – mondta el szerkesztőségünknek Tanács Gábor polgármester.

Tavaly a rendezvényekre szánt pénzből kisebb-nagyobb felújításokat végeztek, így került sor például a faluház nagytermének és házasságkötő termének csiszolására, lakkozására. Az idei költségvetésben is számolnak rendezvényekkel, és ha az idén sem tud rendezvény megvalósulni, az előirányzatot fejlesztésre – például az intelligens zebra kialakítására fordíthatják majd.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support