A Bordányban működő Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet üzemében folyamatos a gyártás, szerencsére egyre bővül azon üzletek sora, ahol elérhetővé válnak a településünkön előállított termékek. A Legjava márkanévvel ellátott termékcsaládnak immár egy újabb tagjai is az üzletek polcaira, majd a konyhaasztalra kerülhet, hiszen március elejétől már lilahagyma lekvárt is főznek a bordányi kisüzemben.

A szövetkezet menedzsmentje folyamatosan monitoringozza a piacot, és a termékkínálat bővítésénél a legmesszebbmenőkig próbálnak megfelelni a keresletnek. Noha a hagymalekvárt több cég többféle receptúra szerint készíti, biztosak lehetünk benne, hogy hasonlóan a korábban piacra kerülő paradicsomszószhoz, a lilahagyma lekvár is egy különleges ízvilágú, igazi prémium termék lett, csak hasonló van belőle a magyar piacon. A  lilahagyma lekvár tökéletes kiegészítője a zöldségeknek, kifejezetten ajánlják gyökérzöldség-köretek mellé. Sajtokhoz, sült kacsahúshoz vagy a sült sertéshez is nagyon jól passzol, de bátran kínálhatjuk a vadhúsból készült ételhez is. Már csak figyelni kell, hogy a kedvenc boltunk polcaira kerüjön, vagy megvásárolhassuk a homokhatipiac.hu webshopjában.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support