Iskolánk tanulói, mint minden évben, most is megemlékeztek az 1948/49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről. Lippai Judit és Török Tilda, iskolánk tanárai már augusztusban elkezdték a készülődést az eseményre.
Azonban a járványügyi szigorítások az ő dolgukat is megnehezítették, így a vártnál sokkal hamarabb kellett felvenni a műsort. De a tanárok és a diákok is egyaránt megállták helyüket, és bár élőben nem láthatta szinte senki, településünk összes online hírcsatornáján keresztül részt lehet venni a megemlékezés nyújtotta időutazáson. Mely során megelevenednek előttünk a kor nagyjai, mint például Petőfi Sándor, Jókai Mór vagy Vasvári Pál. Az eseményeket a 6.-osok táncai színesítik, melyek igazi nemzeti színűre sikerültek. A megemlékezést a Petőfi szobornál fejezték be, ahol néma csenddel, valamint koszorúzással emlékeztek meg elhunyt nagyjainkról.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support