Örömmel tájékoztattuk olvasóinkat korábban arról, hogy önkormányzatunk pályázatot nyert az Arany János utca és a Honvéd utca felújítására. A két utca teljesen új aszfaltburkolatot kap, a kivitelezési munkálatok meg is kezdődtek, az önkormányzat hétfőn átadta a területet a kivitelezőnek.

Elsőként a Honvéd utcában kezdődik meg a munka, amely kisebb kellemetlenséggel jár majd, lesznek olyan időszakok, amikor nem tudnak behajtani az utcába, így mind az iskolához, mind a Bem utcába és a Bordány dűlői útra csak a Dózsa tér felőli kerülővel lehet bejutni. A Kossuth utcai kereszteződéstől a gyermekorvosi rendelőig lesz felújítva az aszfaltburkolat, így egy napra a Honvéd utca felől a Deák térre sem tudnak majd behajtani, vagy onnan kihajtani az ott lakók. Ők járműveikkel a Rákóczi utcában, vagy a Honvéd utca végén tudnak majd parkolni.

Ugyancsak terelésre kell számítani mindazoknak, akik az Arany János utcán szoktak közlekedni. Itt is egynapos teljes lezárásra kell számítani az aszfaltréteg leterítését követően. Természetesen a kivitelező értesíti majd a lakosokat az aszfaltozás, és az azt követő teljes útzár napjáról.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support