Az október 16-i (szombati) hulladékgyűjtésben csak a papír összegyűjtését végzi majd az ifjúsági önkormányzat, a fémhulladékok összegyűjtésére a tervek szerint jövő tavasszal kerül majd sor.
Az ifjúsági önkormányzat kéri, hogy a háztartásban felgyülemlett papírhulladékot legkésőbb 8 óráig helyezzék ki a házak elé, ahonnan 8 és 12 óra között a hulladékgyűjtésben résztvevő fiatalok elszállítják. Fontos, hogy csak a belterületen járják a fiatalok az utcákat, ha külterületről szeretné felajánlani, a lent megadott elérhetőségek egyikén kérjük, jelezze azt felénk október 15-ig! Amennyiben nagyobb mennyiségű papírhulladékot szeretne leadni (akár belterületen, akár külterületen), azt is előzetesen jelezze a GYIFÖ felé az alábbi elérhetőségek egyikén október 15-ig! Kérjük, adja meg nevét, a papírhulladék helyét és mennyiségét is: vida.patricia@bordany.hu vagy le hel.mate@bordany.hu email címen, vagy az ifjúsági ön-kormányzat hivatalos facebook oldalán, üzenetben (https: //www.facebook.com/biipbordany).
Kedves fiatalok! Lehetőségetek van az 50 órás közösségi szolgálat teljesítésére is a papírhulladék-gyűjtési akció alatt! Ehhez nem kell mást tennetek, mint jelezni felénk a fent megadott elérhetőségek valamelyikén. További információk a bordany.com és a GYIFÖ hivatalos közösségi oldalain!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support