Az elmúlt évben a vírushelyzetből adódóan nem volt lehetőségünk megszervezni az intézményünk hagyományává vált családi délutánt, de 2021. október 22-én ismét megnyitotta kapuit a Tökfesztivál Apraja-Falván.
A TérZene koncertek sorozatának egyik állomása volt ezen a napon az óvoda udvara, hiszen 16.30-kor a Vigh Project Zenekar nyitotta meg a rendezvényt, melyet 17 órakor a nagy csoportosok Tűztánca követett, ápolva a hagyományokat.
A programra érkezve minden család szavazhatott a különlegesebbnél-különlegesebb módon kifaragott és díszített tökre és magához vehette Menetlevelét. Ez utóbbira azért volt szükség, mert többféle állomás várta az érdeklődőket: volt tökös matematikai játék, kulcskeresés a kukoricaszemek között, tökgurítás, tökös célbadobás, ügyességi labirintus a pókszobában és többféle kézműves tevékenység. Mindemellett csillámtetoválásra és fényképezésre is volt lehetőség. 18 órakor kezdetét vette a finom vacsora. Desszertként sült tököt is lehetett enni, illetve friss teával és forralt borral mindenki olthatta szomját. „Tök jó programokkal” igyekeztünk élmény telivé varázsolni ezt a délutánt a családok számára.
Nagy örömünkre rekord számú menetlevél közül sorsolhattuk ki a dobogósokat. Az első helyezett egy családi Vadasparki belépő tulajdonosa lett. A tökfaragó verseny győztese pedig a következő Óvodabálra nyert belépőjegyeket. Köszönjük szépen Mindenkinek a részvételt és a támogatásokat, amely hozzájárult programunk sikeres megvalósulásához.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support