Testünk a csoda című interaktív kiállítás érkezik a Faluházba, mely november 22-26-ig lesz ingyenesen megtekinthető. Az emberi test és szervezet működését interaktív játékos formában bemutató kiállítás megkönnyíti az emberi test megismerését, a tanulást és feleleveníti a már megtanultakat, fejleszti a tudást óvodás kortól az idős korig mindenki számára. Színes, interaktív anyagokon keresztül tudhatunk meg többet a szívről és az érrendszerről, a tüdőről és a légzésről, a hormonháztartásról, a gyomorról és az emésztésről, immunrendszerről, a bőrről, az idegrendszerről és az agyról, valamint a májról és a kiválasztásról. A kiállítás elemeiben rengeteg érdekesség és fontos tudnivaló is helyet kap, hasznos információk szerezhetőek meg pl. elsősegélynyújtásról, megelőzésről, egészséges életmódra nevelésről, szűrő, és önvizsgálatról is. A kiállítás az óvodások számára játékos formában rögzíti a helyes táplálkozás, fogápolás, ismereteinek elsajátítását is.
A kiállítás a Faluház nyitvatartási idejében látogatható, nyitvatartási idő: kedd, csütörtök: 11-19 óráig; szerda, péntek: 8-16 óráig. Csoportos látogatások ettől eltérő időpontban is lehetségesek. Bővebb információ és csoportos látogatások időpontjának egyeztetése a 62/588-516-os telefonszámon.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support