A bordányi Faluház és Könyvtár rajzpályázatot hirdet „A Mikulás Éjszakája” címmel. Minden év december 5-én éjjel a jóságos Szent Miklós útra kél, hogy megjutalmazza azokat a gyermekeket, akik egész évben jók voltak. A Mikulásnak bizony nincs könnyű dolga, hiszen egyetlen éjszaka alatt kell végeznie az ajándékok kiosztásával a Föld minden szegletében, a jó gyermekek listája pedig évről évre egyre csak növekszik… De hogyan érkezik a Mikulás? Autóval? Gyalog? Szánon vagy kerékpáron, netán ejtőernyőn? És hogyan fér be hatalmas zsákjával a kéménybe? Talán nem is a kéményen át jut be a szobádba? Hogyan csinálja?
Feladat: rajzold le, szerinted hogyan érkezik a Mikulás és hogyan csempészi be ajándékait a csizmákba?
Nevezési kategóriák: 1. kategória: óvodások, 2. kategória: alsó tagozatosok, 3. kategória: felső tagozatosok. Nevezési feltételek: a rajzpályázatra A4-es méretű és a rajzeszközök bármelyikével készített (ceruza, vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, zsírkréta) művek nevezhetők.
Az alkotás elejére kerüljön rá a készítő neve, életkora, a hátulját e-mail címmel, telefonszámmal ellátva várjuk a Faluházba legkésőbb 2021. december 3-ig.
Eredményhirdetés: 2021. december 7-én. Kategóriánként 3-3 ajándékot kapnak a nyertesek.
Álmodd meg, rajzold le és hozd be nekünk!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support