A szolgáltató tájékoztatása alapján az első félévre előre kiosztásra kerülnek az ingyenes biológiailag lebomló zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákok. Az átvételhez szükséges a legutolsó befizetett csekk, vagy banki átutalásról szóló dokumentum, az új előfizetések esetében a közszolgáltató által kiállított bejelentőlap bemutatása. A zsákok átvételére 2022. január 13-án és 20-án csütörtöki napokon délután 13.30 és 18 óra között lesz lehetőség a Bordányi Faluházban. 

Előfordulhat, hogy időnként sorba kell állni az átvétel során. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy mindig tartsák tiszteletben a közösségi távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokat és viseljenek maszkot!

Ezen időpontokban, aki nem tudja átvenni a zsákokat, az a Négyforrás Nonprofit Kft. irodájában (Forráskút, Fő u. 72.) vagy a közszolgáltató kihelyezett ügyfélszolgálatán január 27-én 9.30-12 óra között a Faluházban veheti át.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support