Szerda délelőtt a bucsai Kóti Árpád Faluház és Könyvtár munkatársai érkeztek látogatóba a Bordányi Integrált Közösségi Szolgáltató Tér és Községi Könyvtárba, ahol Tanács Gábor polgármester és Börcsök Roland faluházvezető fogadták a vendégeket.

A csapatot Harmati Gyula alpolgármester, a faluház igazgatója vezette. Mint megtudtuk, korábban néhányan már voltak nálunk vendégségben, és a mostani látogatással konkrét tevékenységeket, ötleteket, valamint korábbi fejlesztéseket akartak még közelebbről megismerni, megnézni.

A rövid látogatás során leginkább a Faluház rendezvény termének technikai és teremakusztikai megoldásai érdekelték őket,  de a vendégek körbejárták a dísztermet, a könyvtárat és a szabadtéri színpadot is.

A hozzánk érkezők többsége tagja a Bucsai Vándorok Természetjáró Egyesületének is, akik húsvét környékén az Alföldi Kék túra keretében ismét ellátogatnak majd Bordányba, és már le is foglalták szállásukat a Bordány Hostelben.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support