Jól teljesít a településen bevezetett mobil applikáció. Az emberek elkezdték használni az ingyenes apróhirdetés funkciót, és most már a hírek olvasása mellett a véleményüket is egyre többen megosztják a “Felmérések” fülön.

Legutóbb a Hunyadi téri játszótér bővítéssel kapcsolatosan volt egy kérdés, abban lehetett a döntéshozóknak segíteni, hogy milyen játékkal bővítsék a gyerekek egyik kedven helyét. Összesen hetvennégyen válaszoltak, és az elsöprő többség egy sokfunkciós játszóház mellett voksolt. Az elejében még a kéttornyú mászó torony egy beülő karos csúszdával, és egy mászó fallal is versenyben volt, de azután jócskán lemaradt az első helyről. A napokban beadandó pályázatban így a sokfunkciós játszóházat szerepeltetik majd, bízva abban, hogy nyer a pályázat és meg is valósulhat a lakosság egyik álma.

Most egy még izgalmasabb kérdés került fel az applikációra. A képviselő-testületnek február 15-ig kell tárgyalnia és elfogadni a falu idei költségvetését. Az applikáción, most mindenki szavazhat arról, hogy az idén a faluban szerinte mire kellene többet költeni?

A számos válaszlehetőség közül egyet lehet megjelölni, de lehetőség van saját ötlet leírására is. Szavazni február 13-ig lehet.

Ha Ön is szeretne szavazni és még nincs a telefonján az applikáció, érdemes minél előbb letölteni, hiszen hamarosan újabb nyereményjáték is vár az appozókra!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support