Tanács Gábor polgármester köszöntötte ma délelőtt a település minden lakója nevében Nagygéczi Józsefet. A Dudás utcában lakó Józsi bácsi ma ünnepelte kilencvenedik születésnapját. A rögtönzött ünnepségen lánya Marika és unokája Márti vettek részt. A miniszterelnök úr köszöntő levelét Dr. Fodor Ákos jegyző adta át az ünnepeltnek.

Józsi bácsi elmondta, hogy az édesanyjának, a szerencsének és a Jó Istennek köszönheti, hogy ilyen szép időt megélt. Hárman voltak testvérek, ő volt a legidősebb. Édesanyjuk egyedül nevelte őket, emiatt nehéz gyerekkoruk volt. Sokat dolgoztak. Hála Istennek életében először csak az idén járt orvosnál amikor a mentőnek kellett kórházba vinnie. Egyébként egész életében mindig jó egészségnek örvendett.

Tévézéssel és kertészkedéssel telnek a napjai és alig várja, hogy jöjjön a jó idő, mert krumplit, babot, kukoricát szeretne vetni. De a ház körüli virágoskertekbe is rengeteg új virágot ültet, mert szereti a szépet.

Egész életében fontos volt, hogy becsületesen éljen, azokat az embereket szereti a legjobban, akik hasonlóan gondolkodnak és kiállnak az igazuk mellett. 

1956-ban nősült meg, egy lánya született, két unokája és két dédunokája van. A család apraja-nagyja vasárnap fog összegyűlni, amikor is a helyi étteremben ünneplik meg ezt a kerek ünnepet.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support