Az internetező bordányiaknak bizonyára nem kell bemutatni Magyarósi Csabát, aki magyar videoblogger, szerkesztő és már 2006-óta népszerű műsorokkal jelentkezik be a youtubeon. Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs magyar humorista, forgatókönyvíró, főszerkesztő, ugyancsak közimert az internetezők világában. Napokban publikált közös műsorukban amely a LITKAI vs MAGYARÓSI – legyél te is FLEXITÁRIÁNUS! címet viseli többek között az egészséges étkezéssel valamint az élelmiszerpazarlás megszüntetésével foglalkoztak. Gergő ellátogatott boltokba, termelőkhöz, a termelőket a vásárlókkal összekötő szolgáltatókhoz és például egy olyan céghez is amelyik abban próbál segíteni, hogy ne termeljünk annyi élelmiszerhulladékot. 

Litkai Gergő elsőként a budapesti Pancs bolt-ba látogatott el, ahol beszélgetés közben a kamera az ott található termékeket pásztázta. Egy kedves internetező olvasónk hívta fel rá a figyelmet hogy a bordányi Legjava termékek is a figyelem középpontjába kerültek, és több másodpercig a helyiből a legjobb finomságokban gyönyörködhetnek a vloggerek követői.

Gyorsan mi is megnéztük ezt az érdekes műsort és természetesen meggyönyörködtük a hazai finomságokat. Arra biztatunk mindenkit, tegyenek ők is ugyanígy!

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support