Korábban számoltunk be róla örömmel, hogy az Egérház Alapítvány sikeresen pályázott az általa működtetett közösségi szálláshely felújítására. Az Európai Uniós LEADER forrásnak köszönhetően a szálláshely felújítása mellett az épület udvarában egy rekreációs tér kialakítását, valamint egy rendezvénysátor vásárlását is megvalósíthatják majd.

A hét saját fürdőszobával ellátott szobában a hónap elején kezdték meg a klímák telepítését, ezt követően a napelemek felszerelésére illetve a belső festésre is hamarosan sor kerül.

A tervek szerint az alapítvány további saját forrás felhasználásával cseréli majd a matracokat, az új arculathoz igazítva új textíliák (ágyneműk, törölközők) is beszerzésre kerülnek.

A település központjában kialakított hostel nagy népszerűségnek örvend, a 4 és 5 ágyas szobákban egyszerre összesen 32 vendéget tudnak elszállásolni. A Bordány Hostel ideális nagyobb rendezvények, képzések, találkozók lebonyolítására, de számos alkalommal szállnak itt meg átutazó turisták, a település eseményeire érkezők vagy éppen a lakodalmas násznép távolból érkező tagjai is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support