Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Belügyminisztérium támogatásának köszönhetően – pályázati forrásból – valósulhat meg a Benke Gedeon utca egy szakaszának felújítása. A képviselő-testület legutóbbi ülésén döntött a kivitelezőről, a legolcsóbb ajánlatot a Norbo-ÉP Kft. adta, így ők végezhetik el a munkát.

A vállalkozó a szerződéskötést követően azonnal meg is kezdi a munkát, várhatóan május 23. és június 5. között így megvalósulhat az útburkolati rekonstrukció: a pékség és a faluház közötti szakaszon az út és a hozzá kapcsolódó parkolók új aszfaltburkolatot kapnak. A felújított utat a Falunapon tudják majd először használatba venni az erre járók.

Fontos információ, hogy a kivitelezés ideje alatt az érintett útszakaszon a forgalom korlátozott lesz az ott lakók számára viszont a bejárás biztosított marad. A zavartalan munkavégzés miatt az a kérés, hogy a parkolókban illetve az út szélén ne hagyják ott járműveiket, azokkal az udvarban, vagy ha az nem lehetséges a közeli utcában parkoljanak. A lakókat a kivitelező szórólapokon is tájékoztatja az egyes munka szakaszokról, különösen majd az aszfaltréteg leterítésének időpontjáról, amikor is teljesen akadályozva lesz a bejárás.

Kedves Bordányiak! Kérjük Önöket, hogy a felújítás ideje alatt különösen körültekintően közlekedjenek, ha lehetőségük van kerüljék az érintett útszakaszt! Mind az önkormányzat, mind a kivitelező cég nevében türelmüket és megértésüket kérjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support