A Dél-alföldi Ifjúsági Szövetség és a szabadkai székhelyű Etnolife Egyesület (Udruženje “Etnolife” Subotica) együttműködésében valósulhat meg Bordányban a Farm Fest elnevezésű fesztivál. Amely “A fiatalok követik a hagyományokat – Youthtraditions” elnevezésű projekt keretében valósulhat meg. A szabadkai megnyitó konferenciáról nemrégiben tudósítottunk

A szeptember 10-én a Hermina tanyára szervezett program előkészítése hamarosan megkezdődik, a lebonyolításba szeretnének önkénteseket is bevonni a szervezők.

A programot megelőző időszakban egy kiállítást is megrendeznek majd, ehhez is szeretnének segítőket, közreműködőket toborozni – tudtuk meg Preda Dávidtól a program magyarországi felelősétől.

A részletes programról természetesen beszámolunk majd, eddig annyit sikerült megtudnunk, hogy két zenekar és egy szabadtéri színpadi előadás már minden bizonnyal szórakoztatja majd a bordányiakat, de a részletes programhoz a bevont önkéntesek is hozzáadhatják majd ötleteiket, javaslataikat.

Tehát aki érez magában kreativitást, szeret csapatban dolgozni és szívesen közreműködne egy bordányi program megszületésében, az kérjük jelentkezzen! Jelentkezni augusztus 15-ig lehet egy google űrlap kitöltésével.

A “Fiatalok követik a hagyományokat” elnevezésű pályázati program az „Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia 2014-2020” elnevezésű pályázati program keretében, az Európai Unió támogatásának köszönhetően valósulhat meg.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support