Ezzel a névvel hirdet újabb figyelemhívó kampányt az önkormányzat és a faluház annak érdekében, hogy minél többen használják a település mobil applikációját, hiszen a költségcsökkentések miatt várhatóan a legtöbb hír a közeljövőben már csak digitálisan juthat el az emberekhez.

A különböző hírlevelek, letölthető újságok helyett a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha egyből a mobiltelefonokra érkeznek meg a település hírei. Az akció illik is a Takarékossági Világnaphoz, amelyet október 31-én tartanak világszerte.

Már korábban is különböző nyereményjátékokkal próbálták népszerűsíteni az applikációt, nem lesz ez másként most se. A Takarékossági Világnap alkalmából a kizárólag csak az applikációban meghirdetett játék győztese egy Power Bankot (magyarul külső akkumulátor vagy vésztöltő) nyerhet. Megéri tehát letölteni az alkalmazást minél előbb, és játszani a hónap végén.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support